Få bort lacken på fälgarna??

Tjena. Tänkte lackera om bilen till nästa vår och fälgarna som i dagens läge är pulverlackade i "lila" färg, kommer ej att passa in så jag undrar om det är NÅGON som vet vart i malmö trakten det finns någon som kan ta bort lacken på fälgar och hur mkt det kostar?? kanske vet någon även var man kan få fälgarna typ kromade lr nåt i dens tilen och vad även detta kostar? Tacksam för svar !



Svar på inlägget: Få bort lacken på fälgarna??



åk till någon lackerare i malmö och hör efter om dom har sandbläster.... det tar bort färgen iaf... sen går det ju alltid att chroma dom men det lär ju kosta en del...


Jag vet att det finns en "kräm" ,som jag sett folk använda, som man smetar in på aluminium som löser upp ALL lack till botten. Men efter det måste man då polera(ev. vattenslipa) och sedan klarlacka för att det inte ska rosta. Jag tror folk brukar kalla det för "högglanspolering" men det är nog tidskrävande skulle jag tro. Om jag vetat vad den heter så hade det ju varit bra:D...men ring runt till olika firmor och fråga....jag antar att du skulle spara en massa pengar på att göra jobbet själv!


Lät ju vettigt.. bortsett från en sak.. aluminium rostar inte;)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka