Volvo S40 styling.

Vart kan man hitta kjolpaket till S40? Jag vill INTE ha något som liknar realcar,no disrespect alla som har de men jag gillar den inte bara.Vill ha något som är diskret men ändå snyggt.Även förslag på vingar uppskattas,inte några feta grejen där heller.



Svar på inlägget: Volvo S40 styling.



göra egna Ne sant de börjar bli uttjatat med realcars.. trors att den e fin


Ja det är självklart det bästa alternativet att göra eget,inte smidigast men ja. Skulle vilja se bilder på S40 med original front som moddat den på ett eller annat sätt.


testa att kolla utländska firmor..? vet ej hur pålitligt och så det är, men du får något som inte många andra i sverige har


Sant sant.ska undersöka närmare en vacker dag men först blir jag tvungen att fokusera på hur den ser ut för tillfället...Finns mycket man skulle vilja göra men allt kostar ju pengar.


det gör rätt mycket med bara polering o fälgar.. sänka är inte så dyrt heller


Här har du en bild från http://www.tuning-zone.pl


ok, påminner lite om r-cars front och synd bara att den inte går att köpa! Moget av dom o lägga upp den på sidan då.. :S


Håller helt me de tog dem 1 vecka att förklara det för mig på en mycket kass engelska.. Mycket jobb för inget..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka