stylingtips bmw 316

Nyligen köpt en bmw 316, och vill nu ha lite respons på vad ni tycker om bilen samt vilka förändringar ni tycker ska göras. funderar på att måla sidolisterna (de av plast) till samma färg som bilen, samt kromma upp de detaljer som är svartmålade. annat som jag är osäker på, ska jag tona bakrutan eller ska jag låta det va som det är, eventuellt dra bort toningen som finns? med mera, nya sätesöverdrag, ny växelspaksknopp och damask, nya mattor och pedaler. ge tips på dessa, länka gärna till snygga överdrag etc. vita blinkers och mätare..vad anser ni? och till sist, snygga fälgar åt denna bil? tacksam för tips och råd på vägen mer bilder finns på profilen.



Svar på inlägget: stylingtips bmw 316



jag tror på ett rieger packet på den bilen ,., blir riktigt snygga då


var hittar man ett rieger paket då?och gärna en bild på hur det ser ut på bilen, om det finns någon annan som har på ett sådant


kom igen människor, mer tips tack


vad tror ni om angel eyes på bilen? skulle det bli snyggt (om det finns) på denna? mer svar, kom igen





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka