M3 speglar till 206cc

Tjosan alla, undrar om det finns nån söt lite själ där ute som har koll på vart man kan fixa m3 speglar till en 206cc överallt där jag kollar finns det bara till 206 men inte till cc modellen. börjar bli lite lätt frustrerad nu när man ringt runt i halva sverige känns det som. Vi köpte speglar från en firma i uppsala men när vi fick dem var bakplattan (den som sitter mellan rutan och spegeln(orginal är det ett stycke)) helt felande och passade inte alls på en 206cc utan bara på en vanlig 206a. Skulle vara hemskt tacksam om det är ngn som har ngt tips på hur vi ska få dit antingen befintliga speglar med bakstycken eller vart man kan inhandla nya som passar.



Svar på inlägget: M3 speglar till 206cc



Har du kollat micro?


Det hade jag inte gjort.. kollade nu.. och tyvärr har de inte till peugeot.. inte va ja kunde se iaf. Möjligen att det finns till vanliga 206 men inte till cc modellen. Om du hittat speglar som passar till peugeot på micro ge mig gärna en länk för jag hittar då inte ngt om det.


www.m3mirrors.com kolla med dom


Kolla med realcar!


www.m3mirrors.com , www.realcar.se , www.dalhems.com om dom inte har så då blir det nog knepigare.


ringt runt och frågat och det verkar inte gå att få tag i speglar som passar. Det blir till att modifiera de som vi redan köpt eller vara utan och köra med orginal. Tyvärr verkar det som om det är för liten marknad för att de ska tillverka till 206cc. Tacksam för alla svar dock





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka