fråga angående belysning vid byte till vita mätartavlor

jo nu har jag plockat loss mina mätartavlor för att göra om dem till vita sådana. kom dock att tänka på att mina tavlor är ju belysta inifrån liksom (bakom själva tavlorna). kommer det ljuset tränga igenom mina utskrivna vita tavlor? om inte, bra tips på hur det kan lösas enkelt o smidigt?



Svar på inlägget: fråga angående belysning vid byte till vita mätartavlor



Om du skriver ut på vanligt A4-papper så funkar det utmärkt. Du kan ju prova lysa med en lampa på baksidan av ett A4-papper i ett mörkt rum så ser du.


ok, tack ska testa o lysa lite. hur blir det om man använder fotopapper som är lite tjockare? har inget sånt papper hemma, så kan inte testa med det o frågan är om det är värt att köpa...


fotopapper är lite tjockare ja, men med en ficklampa lyser det igenom bra ändå. frågan är hur stark belysning du har bakom mätartavlorna.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka