Hjälp: Val av solfilm

Tjena! Jag hade tänkt att få bilen proffstonad och då givetvis runt om. Så jag tänkte höra med er: Vilken solfilm ska jag välja? Jag tänker då på hur mycket ljusgenomsläpp ? Målet är att jag ska ha god sikt ut både på kväll & dag men samtidigt bra insynskydd. Jag var och kolla med en firma och fick se exempel på "sungard PreformX 5%, 20% och 35% ljusgenomsläpp, och killen på firman sa att om jag väljer 35 % så blir det väldigt ljust och man ser in rätt tydligt ändå. Så jag tänkte efter och när jag hörde detta verkar det som jag får välja rätt mörkt(mörkare än 35% iaf) för mina ända mål då?



Svar på inlägget: Hjälp: Val av solfilm



Ta tokmörkt på sidoruterna och ljusare på bakrutan


Ta å kolla på min bil å min sambos! Jag har 35% på Miatan å han har 20% på sin Audi 90. Så är det kanske lättare att fatta ett beslut! Lycka till!


om man har en nyare bil är det i helhet snyggare med lite ljusare solfilm, själv kör jag alltid på 4% ljus igenomsläpp och 8% på bakrutan / framrutan,


Jag blev tipsad om Sun-Gard Endurance av Magnus på Stiltech.se. Den har pyttelite reflektion i sig, så även ljusare toning ger rätt bra insynsskydd.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka