Hjälp! fraktkostnad för bodykit? Lithuania-sweden

jag vill köpa ett bodykit till min Mazda 626 v6 92-97 stylingföretaget ligger i Lithuania http://www.automoderna.lt/ kolla på "our works-Mazda" dom har grymmaste bodykittet med skärmbreddare och allt. hela kittet kostar 7408kr (eller 2754lt) nu har jag letat efter frakt kostnad men hittar ingen bra sida att söka frakt på. ups har en sida men man verkar inte kunna söka (kostnaden) frakten mellan Lithuania-sweden... är det någon som har en aning om vad det kostar????? eller om det fins någon sida att söka frakt på... Hjälp!!! (vill köpa men vågar inte if frakten är svindyr...)



Svar på inlägget: Hjälp! fraktkostnad för bodykit? Lithuania-sweden



jag e-mailade företaget och frågade om frakt: 2300kr kostade frakten, vi får se om det blir några extra kostnader och tillägg... vilket fall som helst så verkar det bra mycket billigare att impotera grejor själv. www.automoderna.lt


sånt kostar lite å frakta då de inte kan ligga under massa grejjer utan måste hanteras varsamt så jag tyckte de va billigt. De va ju dock inte som när jag å en polare beställde en båge till en bil för 2 veckor sen. kändes som man betalde för lite diesel ångor enbart för att han råkade köra förbi. 200 kr i frakt från sthlm trakten till sölvesborg.


grymmt billigt!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka