Sport grills krångel

Tjena gott folk, undrar om någon kanske kan hjälpa mig med ett problem jag har ? Har sportgrill på min volvo S40, men den har lossat lite på sidorna, tänkte om någon har något bra förslag på vad man kan fästa den igen med ? Vågar inte ta av den och böja, av erfarenhet brukar det inte bli bra Skulle vara gött att slippa limma oxå tack på förhand, ha det



Svar på inlägget: Sport grills krångel



jag antar att du har köpt den på hova? köpte min på hova och den lossnade i kanterna... men jag fick skickat tillbaka den så gjorde dom vid det utan några problem... garantin hade gått ut men dom sa att dom visste om att de hade haft stora problem med grillarna på s40... annars orkar du itne vänta på den långa leveranstiden( tar ca 2veckor innan du fåt tillbaka den) så går det bra att limma ihopa den med vanligt silikonlim.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka