Hur stor skillnad e det på fronten på volvo s40 fas 1 & 2?

hur stor är skillnaden på fronten på fas 1 & 2? storlekmässigt allså, inte utseende osv. är det någon som vet måtten? för jag ska förmodligen köpa en front som är byggd för fas 2 o jag har 1. orolig att det kommer bli modifikationer jag kanske inte fixar..hoppas på svar.



Svar på inlägget: Hur stor skillnad e det på fronten på volvo s40 fas 1 & 2?



Så vitt jag vet så e d ingen skillnad i själva fästena utan dem passar rakt av, d e ju bara sidoljusen som behöver bytas så vitt jag vet;)


okej. o alla håller med eller? snälla det e jätteviktigt


Det är en hel del mer i skillnad! mkt små detaljer anliggning mot lysen mm


Ja det är sant.. Kontakterna till dimljusen och sidoljusen är troligtvis annorlunda.. men det är ganska enkelt att fixa skulle jag tro.. Det är ju lixom inget nytt att man byter t den nya fronten


Nä det är mer än så!! Lamporna är anorlunda form på! samt blinkers! Men om du byter till fas2 skärmar samt lysen så stämmer det! Olika rundning på frontarna! Men om det är en styling front så kan det gå att fixa med olika trimmningar.(från fas 2 till fas 1 så går det oftast!)





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka