Någon som handlat på www.andysautosport.com?

Hej Funderar på att ta hem lite saker från staterna. Vad kan frakten gå på med ett bodykiy? Undrar också om någon handlat från www.andysautosport.com? Är dem att lita på? Tänkte köpa ett SILK Nismo bodykitt bl.a.som finns där Vad kan det vara för passform på sådana till min 200???



Svar på inlägget: Någon som handlat på www.andysautosport.com?



Det du framförallt ska tänka på när du tar hem saker från icke EU-länder är att tullen kommer smiska pungen på dig. Först betalar du 7-10% tull på beloppet som står specat på paketet. Sen betalar du tullexpediotionsavgift på nån hundring. Sen betalar du moms på hela kalaset, 25% påslag.


Har tittat runt lite på sajten nu, och till min bil är 9 av 10 prylar europeiska, eller så finns de att köpa från EU. Så titta extra noga om du ska köpa nåt därifrån, du kan komma mycket billigare undan.


Finns det inte någon som vet någon sida från ett EU-land som har billiga kit då? Om jag köper det kitet, som kostar 2500, så blir det ju mycket billigare att frakta hem från staterna än att handla ett i Sverige :S





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka