Silvriga Vindrutetorkare?

Vet någon om man kan få tag i och även var man kan få tag i silvriga vindrutetorkare? eller är det något man får fixa själv kanske? tänkte att det kanske inte var allt för dyrt att köpa helt nya!



Svar på inlägget: Silvriga Vindrutetorkare?



Finns på micro om jag inte minns fel.... Vet däremot någon om dessa är lätta att plocka av?? Har nämligen problem med att snorungar plockar min bil på ventilhattar... Blivit av med totalt 8st. Tänkte att de kanske plockar av torkarna också om de är flashiga...om de går att ta av lätt..Antar att det är så. Därför jag inte köpt det än. Men kolla micro. Mekonomen har det också!


"silvriga", tror att Micro har silver och blåa och röda..


Ja köpte mina silver på micro..bra grejer faktiskt..har kört 1 vinter å en sommar me dom..inge missfärgat på dom å bladen tar fortfarande bra..va inte dyra heller.. d går ju att låsa fast dom enkelt om man vill..ingen som rört nåt på min bil..dom har väl lärt sig att inte pilla bort grejer från svarta bmw's hehe


kolla Racesport dom säljer, finns diverse återförsäljare i sverige, shop.eject.se/racesport.se etc,


polera upp befintliga vindrutetorkare..


http://www.isotta.se/products_detail.php?prod=DWSI





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka