Angående små regSkyltar !!

Är det fullt laglift att ha små regskyltar? Jag menar det finns ju små regskyltar på VägVerket ju? Är det någon som helt säkrt vet att det inte är olagligt? Folk kanske kan ha varit med om att de har blivit stoppade men kanske inte frågat polisen om det är en lag på attt man INTE får det. Tack på förhand! MVH /(



Svar på inlägget: Angående små regSkyltar !!



man får ju inte ha små pirat skyltar... men jag har hört att man kan beställa små regskyltar på vägverket, om man säger typ att dom stora inte får plats eller nått!


Ska man få små skyltar från vv måste man ha en riktigt bra anledning, skicka in kort och greja. Så sa de iaf till mig när jag fråga. Hjälpte inte med att bilen är ombyggd, bara ett stort tvärstopp.


Alla skylltar som inte bär vägverkets loggotype är olagliga... även om du nu skulle ha orginal storlek på den... tyvärr inga undanflykter från den parragrafen... svårt att få vv att ge ut små skyltar till bilar som inte har det orginal... det finns dock ett förslag på att det ska bli lagligt med vissa dimensioner på skyltar som betyder att det kommer kunna komma skyltar från andra än VVs egna skylt tillverkare..


om du ska ha lagliga är det VV.se´s som gäller, hade på min gammla 244 och herr blå gillade inte alls den, ( www.garaget.org/mty120 ) där kan man se bilder på hur stor skylten var,





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka