Angående förar backspegeln på Calibra

Ska den verkligen vara..."inzoomad", eller vinklad alltså så att allt ser större och närmare ut än vad det egentligen är?? För mig är detta oerhört irreterande då backspegeln inte går att vinkla så långt ut om man inte trycker ut den. Så just nu så tittar jag på skarven mellan dörren och backskärmen.. det är ungefär så mycket som jag ser. Att titta i spegeln för att se bilar går inte. Och även om jag trycker ut den så stannar den inte där alltför länge. Så iallafall.. har alla Calibros en sådan backspegel?? Jag måste han en ny i vilket fall som helst..



Svar på inlägget: Angående förar backspegeln på Calibra



eeh what? Det är naturligtvis något som är trasigt. Ta ner den och öppna och kolla inuti om något pajat, du förlorar ju inget på det om du ändå tänkt köpa ny spegel..


Känns ju ändå bra att veta om det bara är min Calibra spegel som är vinklad på ett sådant sätt att den zoomar in.. alltså glaset är ju konkavt.. eller konvext eller vad det blir, ursäkta om jag förklarar dåligt men om jag säger att glaset i sig är vinklat så att det "zoomar" är det bättre?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka