Fälgar till volvo 960!

Hej! Jag har en volvo 965 -96 som jag har tänkt att köpa nya fälgar till! Jag har tänkt mig antingen R-fälgar eller ocean storm. Helst vill jag ha 19"! Men frågan är om det går att ha så stora och breda fälgar utan att det tar i någonstans? Jag åker mycket med båttrailer och ibland med husvagn och jag vill ju inte att det ska bli några större problem. Jag har letat runt lite på nätet men har inte hittat några svar på mina frågor, men det måste ju finnas nån här som har erfarenhet av detta? Ge gärna tips på bra fälghandlare med!



Svar på inlägget: Fälgar till volvo 960!



??


965 gillar dock inte för breda fälgar fram, det blir tight vid fjäderbenet. Men med rätt et och bredd är det inga problem att köra 19".


Som sagt fram kan det vara problem mot fjäderbenet men jag har 3mm plattor fram då är det inga problem. Haft 19" med 235 och det har gått bra. Dock så läre man dra ur innerskärmarna av plast.


Jag har 19" xc fälgar med 5mm spacer på min dock tar det i fram men min är ju sänkt ganska mycke





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka