"film" för att lägga eget motiv på sidan av bilen

Är sugen på att sätta döskallar eller dyligt på sidan av bilen och tänkte höra om tips om vart man kan få tag på sådant per meter eller liknande och vilken metod som är smartast. Kanske inte ens finns? Tacksam för svar.



Svar på inlägget: "film" för att lägga eget motiv på sidan av bilen



Är det dekal du är ute efter ? eller har du tänkt Airbrush ?


Nej dekalliknande. Som man kan skära ut å sen lägga på liksom. Är ingen fin bil som är värd allt för mkt arbete. Är inte särskillt konstnärlig heller så.


Prova prata med ngn lokal dekalfirma, eller kolla på dekaltrimm.se eller ngn liknande firma dom lär kunna hjälpa dig,


Jo tittar lite runt å fann denna på Graficlines webbutik. http://www.regskyltar.com/shop/details. . 000,130200 är de svåra att montera tro? Blir för seriöst att gå till bilfirma eller så, har 100kr per grej som maxpris.


Bara du är nogrann så är det inga problem, tänk bara på om du monterar en STÖRRE dekal / dekor så får du inte glömma vatten med några droppar diskmedel så att du kan röra dekalen lite och skrapa till så att den blir precis som du villl det, själv tycker jag att sånt dära är lätt men jag har ju monterat mycket solfilm / stremars / dekaler , bara du INTE stressar och gör det som hastigast ska det inte vara några problem...


Okej, låter bra, tack. Ska nog göra ett eget försök med solfilm på bilen imorn. Ska bli spännande och se hur det går. Men tid och noggrannhet och ren bil satsar jag på iaf. tvättade rutorna invändigt idag.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka