Golvmattor till calibra sökes

Som ämnet säger så söker jag golvmattor till Calibra p.g.a. mattan på förar sidan är så ruskigt ful och inte passar alls så det känns det bra att skaffa nya. Kanske inte just 4 st men iallafall 2 där fram. Jag har letat och letat men hittar fan inga. Men jag vet att jag har sett någonstans att det ska finnas. Jag kanske bara letar dåligt men nu frågar jag för jag är trött på att inte hitta Någon som vet nån sida som har och som verkligen passar, i aluminium eller tyg spelar ingen större roll.



Svar på inlägget: Golvmattor till calibra sökes



De här kanske funkar. http://www.sungraphic.se/product_info.p . ts_id/1373


Det finns inga mattor till just Calibra;) Du får köpa Opel Vectra mattor, på mina som har funnits sedan bilen vart till så är det Vectra mattor. Står t.o.m Vectra på dom;)


skitunge: tackar för det.. jag måste ju bara prova ändå


http://www.blocket.se/vi/9216026.htm?ca=23_8_s Han har mattor till din bil som det står Calibra på Finns även mycket bra skit på Ebay


Dom där har han ju sytt själv:D ska fanimej jag göra också tror jag;) Skulle fan va roligt att göra egna, Calibra på snedden, Spawn /Spawner längst ner.. Ojojoj:D Vilken plan:D MVH Matte


Ork





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka