Någon som har tips om bra vax?

Något med färg i kanske?



Svar på inlägget: Någon som har tips om bra vax?



Jag använder flytande sonax, kanske inte de bästa men de e lättarbetat.


turtle färg vax, billigt o lättarbetat... de enda ja kan rekomendera från turtle kostar 129:- flaskan....


Lahegas nya Bananvax tycker jag är bland dom bästa...mycket lättarbetat och resultatet blir perfekt...


autosmart utställnings vax är de bästa o mest lättarbetade jag testat . kika i mitt galleri så kan du kolla resultatet på huven


ja kör på "top coat sealer" en slags lackförsegling, lätt att arbeta på och även lätt och polera bort..! värt å prova..!


Jag använder http://www.dri-wash.us/ på mercan, direkt ifrån USA. Kan ju säga så här att, tror inget annat vax är så lätt som detta att använda. mycket bra!


hur pass smidigt är de o beställa därifrån ?


Jag använder AutoGlym Super-Polish på Calibran, och det är verkligen ett oslagbart wax, bara man ger det lite kärlek Fastän lacken är 13 år gammal, börjar den glänsa som om bilen blev målad i förrgår efter en rejäl waxning


jag tycker inte Autosmarts hårdvax var nåt att ha i alla fall... Vann lite autosmart-grejor en gång.. Men det luktade gott i alla fall Lahegas grejor är det bästa!





Jag tycker Turtles Extreme Wax funkar skitbra. Luktar gott oxå:)


Jag använder Sonax grejer, och jag har inget negativt att säga om dem.


biltemas wax funkar finfint:D


Jag har kört på Sonax rubbing och flytande hårdvax samt turles top coat sealer.. och dra på trissor vad det luktar abra-kadabra av det!! Det blir nog att byta ut dem.


3M eller Farécla kan jag rekomendera... Mycket smidiga att jobba med...


håller med "precision". autosmarts flytande utställningsvax är riiiiktigt bra. man får vara ganska nogrann annars så finns de risk för att de blir flammigt. men får man till de så blir de jävulsk bra. kolla gärna min bil så får du se mvh


Vad heter den flaskan? Tänkte pröva ifall de går så man slipper en omlackering...Lacken e så jävla nergången så de finns inget som hjälper tack på förhand


Jag lovar dig, du kastar 129kr i sjön.....det är helt värdelöst! Vill du ha ordning på det billigt så köp dig en polermaskin och lämpligt medel till det, lite dyrare men med bättre resultat är att lämna den till en duktig rekondare, de brukar få ordning på riktiga "kräk".


Men de är en röd orginallack sen -92..Kolla in galleriet så ser du. Riktigt nergången asså! Polermaskin har jag men har prövat dom flesta vaxen..


Min bil är polerad och vaxad med medel från 3M och kan rekommendera detta! Även min gamla honda prelude -93 blev behandlad med 3M och även där riktigt nöjd ..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka