Vart köper man matta till bilen??

Vart kan jag få tag i ny matta i bilen,(hel täckande) Va kostar mattan per kvadrat meter??



Svar på inlägget: Vart köper man matta till bilen??



Vilken bil? Märke/modell? Finns firmor som tillverkar formpressade mattor till de flesta bilar. Jag handlade en till min i vintras. Kostade ca 1000kr. + frakt. EDIT: Kolla min byggtråd på svenska fieroforumet. http://www.fieroforum.se/viewtopic.php? . mp;start=0


Här är länk till stället där mina mattor kom ifrån. http://www.automotiveinteriors.com/ Mina levererades iofs av Fierostore, men det fixade jag bara för att jag bestälde annat också. Blev bara en frakt. EDIT:Direkt länk till Volvo 740 GLE mattor hos Automotive Interiors. http://www.automotiveinteriors.com/carp . _91acc.htm


Här är länk till stället där mina mattor kom ifrån. http://www.automotiveinteriors.com/ Mina levererades iofs av Fierostore, men det fixade jag bara för att jag bestälde annat också. Blev bara en frakt. EDIT:Direkt länk till Volvo 740 GLE mattor hos Automotive Interiors. http://www.automotiveinteriors.com/carp . _91acc.htm Senast redigerat av Kristian_V (Igår 22:47:24) www.garaget.org/?car=26568 www.gatbilar.se/kristian www.fieroforum.se Offline Okeys men det är inte sådan matta jag tänkte på.. Men det är till min Mazda 323.. Ska bytta matta i hela bilen, den mattan under gummimattorna menar jag..


Precis det jag menade också. Kolla UNDER de två mattorna det står Fiero-logga på. De ligger på en svart större matta. Det är förarsidans matta du ser, under den ligger passagerarsidans. På Fieron är mattan delad under mitkonsollen, en volvo matta vore en enda hel stor. Du menar den mattan som ligger direkt på plåten, det gör jag också. De två små mattorna med Fiero logga på (På bilden) är bara till för att inte slita ut mattan under.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka