Billiga styling råd till Toyota Carina 2

Hallå har sålt min Audi Coupe och köpt en billigare bil nu inför vinter en Toyota Carina 2 -89 Nu skulle jag vilja ha lite styling råd som kan fixas lätt utan att kosta för många kroner bilen är ju inte värd så mycke De jag har hunnit än är att polera o vaxa bilen o de blev ju rätt så stor skillnad.. Sen har jag rostlagat höger framskärm som ni ser, var ett hål på 5*10 cm. har även målat backspeglarna svarta va väldigt röd matta innan =/ så kom nu bara med råd Innan vaxning Efter vaxning



Svar på inlägget: Billiga styling råd till Toyota Carina 2



Biltema?


Mitt tips är att strunta helt i stylingen... Ser bara jävligt ut på dessa bilar! Har själv ägt en och kom fram till att hålla bilen ren är den snyggaste "stylingen" man kan få... Spar pengarna till en bil till våren istället!


ja kanske de jag hade inte tänkt mig nårra stora grjor på den kanske mer typ som jag har gjort målat backspeglarna ... kanske måla om grillen ... ? lite såna smågrejor =? http://www.freewebs.com/chrille_/


ta och lackera den svarta spoilern fram som är svart till röd istället. Kommer att se bättre ut. Annars tycker jag att du inte ska röra den annars. Håll den ren och i ordning. Det är det snyggaste du kan göra. Om regskyltarna är slitna så kan du beställa nya. Det lyfter lite.


blått halvljus..å kanske lite toning på rutorna(gör det själv)..kanske även en 20 cm tjock toningsboard på framrutan:)


Och hur snyggt är det på en skala? vara och varannan utan smak har ju det på sin bil. Kom på något nytt isf.


Fösök helt enkelt att snygga till den istället för att "styla" brukar inte bli så snyggt att få fram massa billiga styling knep.. Som någon sa tidigare i tråden att lacka istället de svart/gråa plast detaljerna, dom brukar inte se så roliga ut på äldre bilar så lacka de antingen svart eller rött.. Lycka till..!


yes tycker ni har kommit med lite bra råd får se vad de blir tackar för svaren kom med fler om ni har





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka