Placering av laddtrycksmätare? Volvo 940

Hej! Är det någon som har något bra tips på vart och hur man montetar in en laddtrycksmätare på en 940 t "97" vill ju ha det snyggt. Det är just placeringen som är problemet var är det vandligaste placeringen på 940?? har hört att man kan sätta den i en mätarhållare ovan på diskant högtalaren? är det vanligt? När man kopplar in laddmätaren så sätter man väl ett t-kors på slangen som går upp till bilens "original" mätare eller kopplar man in den på något sätt? Tack på förhand!



Svar på inlägget: Placering av laddtrycksmätare? Volvo 940



Du kan sätta den i fläkutblåset på förarsidan mot dörren.. men ska du köra med bilen på vintern så tycker jag du kan sätta den i ett av de avlånga utblåsen i i konsollen! Annars kan du sätta den brevid tändningslåset... men tror inte man ser den så bra där.. så de går väl bort? Eller så köper du en hållare och sätter i A-stolpen, jag personligen är inte så mycke för sådanna hållare på en 940 men men det är din bil. Jag skulle satsat på det första alternativet.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka