Vad händer om ja åker fast med dessa?

undrar va som händer om polisen tar mig med dessa lysen på? http://www.garage-13.com/180kit.jpg http://www.garage-13.com/180sxlightconversiona.jpg Böter? Ombesiktning?



Svar på inlägget: Vad händer om ja åker fast med dessa?



Personligen så tror jag inte att polisen skulle lägga så stor vikt i det eller för den delen tänka på det... Men det e klart har dom en lite anledning att ta ngn så gör dom väl det=) Lysena såg bra ut för övr! MVH


beror på om lyktorna du ska ha i är e-märkta samt har rätt vinklar.


Om lysena är felvinklade/konstruerade så att de bländar snuten när du kommer kan du ge dig på att de inte blir glada. Inte jag heller för den delen Så det är nog bäst att kolla upp om de uppfyller funktionskraven och inte bara ser bra ut.


Tok balla! Vart har du hittat? Om insatserna är E märkta samt går att justera normalt så är det lungt!


ska man vara riktigt petig så skulle du åka på en ombes då du har ändrat lysenas utförande och därmed helbilsgodkännandet. men chansen är nog minimal om de inte bländar. dock är jag väldigt tveksam till att du kan rulla igenom en bes med dem. men som sagt besiktning är som lotteri: ibland händer det!


Inte för att en S13 är helfordonsgodkänd men.. Om lysena lyser vettigt och rätt så lär inte snuten gnälla.. kanske bilprovningen blir tjuriga därimot. Är de E-märkta ska de inte va några problem på din bil.. Grejen är ju den att "E-märkningen" utgörs av en liten symbol inristat nåstans i lampan.. så säg att den är E-märkt om dom frågar=P


Annars kan du alltid dra igång med "men om jag hade kört på någon med mina orginalstrålkastare så hade personen skadats mer än nu när inget sticker upp, nu åker dom ju upp på huven" Har funkat för polare när det varit tal om sånt, eller om vingen.. "dom åker inte över och landar bakom"





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka