Hjälp Angående min t5(snabbheten)

Jo de e så nu på siståndet när ja trycker på den mer än vad ja gjorde förut så känns det att motorns täps igen dvs den stannar vid 3.5 varm och sakta går den upp och vid starten är den inte så snabb som man tror 300 hästar känns knappt. Ja tror de e min sportluftsfiler att den e jätte smutsig men om ja köper bsrs sportluftfilter kommer bilen gå bättre?



Svar på inlägget: Hjälp Angående min t5(snabbheten)



Inget som säger att det är filtret som strular...sen inget som säger att bsrfiltret fixar problemet bättre än ditt filter.. har felet blivit nyligen eller har det blivit segare i acceleration under en längre tid? testa att montera dit originalfiltert innan du beställer nytt sportluftfilter...eller tvätta det du har! visst ett nytt filter är ju bra att ha så har du råd kan du ju köpa det men vet inte om det hjälper att få igång motorn igen! verkar lurigt!


kan ju vara soppastrul också...pumpen levererar som den ska? soppafiltret bytt? skit i tanken?


eller att du kör med ett billigt filter?


Kan också vara defekt LMM


Grabbar ja har precis servat och bytit kamren på bilen samt kräninghammartag men när ja trycket på den den låter mer än den åker kan de vara så att ja har 300 hk och för att de verkligen ska kännas är att ja monterar dit än intercoler? ja har köpt mitt sportfilter från sam


typ när ja håller i kopplingen o trycker på gasen o släpper kopplingen bilen knappt rör sig visst den rör sig men efter en liten stund


kontrollera vacumslangar


ryckig eller jämn gång?


Kass turbo? :S





Bytt kamrem på Volvo eller var det "dina kompisar" som gjorde? Med tanke på hur otroligt segt den verkar gå är det inte helt otroligt att den hamnat en kugg fel, hände på en kompis 940 turbo med 390hk, den gick ganska bra, men inte alls så bra som den ska :p Det går ju att prova att köra utan luftfilter under en accerelation å se om det gjorde skillnad för att va säker på det iaf.. Vad är det för intercooler du pratar om?? är det den man ser lr?


Kopplingen slirar alltså, om jag förstod saken rätt...


ja vet inte om kopplingen slirar men bilen flyger inte som andra t5 gör fan har fått stryk av en audi a4 me 220 hk varför


kolla så kamm rämmen sitter rätt verkar som den står fel har varit med om det själv och då betädde min bil som du beskriver


de e inte direkt kompisarna som byte kamren utan där på bilia som dom gjorde nej de är inte intercoolern som syns ja frågade om ja sätter en stor intercoler kommer ja känna skillnaden och om ja drar avgassystemet från turbon?


Åk tillbaka till bilia och be dom kontrollera sin installation. Om inte annat så kan dom säkert hjälpa dig med att läsa av lite felkoder.


Alltså Motorn varvar eller låter lika mycket när du släpper upp kopplingen med växel i? Isåfall är det kopplingen som är slut.


TINCO precis du har rätt kopplingen o hela de där systemet är slut vad heter de nu igen dom sa ett konstigt ord kalash nåt sånt kommer inte ihåg men de var nåt med kopplingen vad kan de kosta för o laga det?


en person satte sig i min bil ida och han sa varva bilen så varvar ja ettan 2an sen på 3an går den mycket segt att få upp farten





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka