Tonings/skyddsfilm för strålkastare

för ett tag sedan fanns det tonad skyddsfilm för att sätta på strålkastarna. Har sett att vissa lastbilar har det minterade men inte kunnat tagigt reda på vart man får tag på sån film så då tänkte jagf att adet måste foinnas någon som vet här. Allstå tonad skyddsfilm för strålkastare. Ska finnas i transperant, blå och gul toning. Är en ganska tjock film då det ska skydda mot stenskott och dyl.



Svar på inlägget: Tonings/skyddsfilm för strålkastare



Finns ju typ sådan film både på micro o danmobility. Vet inte hur tjock den är dock.


Men gaah, jag minns inte vad företaget heter, var inne på deras hemsida förra veckan... Men de har gjort skyddsplast som är godkännda att ha på strålkastarna (dock bara den transparanta varianten). De hade färgerna blå/gul/rök/transparant.


köppte blå skydds film till mina dimljus den köpte jag på min lokala glasrutsfrma


Kommer du ihåg vad det heter så säg gärna till.


Hej! Skyddsfilmen heter Ricochet strålkastarskydd och här är länken till företaget: http://www.bekaertfilms.se/ricochet.htm Mvh Patrik


Jag monterade mitt Ricochet i kungälv....800kr monterat och klart. adressen är till dem:http://www.landstromsglas.se/


Någon som vet nån firma som monterar Ricochet i Stockholmstrakten?


http://www.sgs.se/


nån som vet var dom monterar det i malmö trakten?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka