styling och trim delar till pontiac?

hejsan jag har en Pontiac Firebird av årsmodell 1993 och skulle vilja få hjälp med att hitta styling och trim till en sådan vita blinkers och baklykta är jag mest i behov av i styling väg och allt i trim väg vad kan jag göra för att få mer effekt i bilen? eller vet du av någon som säljer begangnat så spelar det ingen roll. tack på förhan mvh / En pojke med en Pontiac.



Svar på inlägget: styling och trim delar till pontiac?



Tja Pojken med en Pontiac. Du bör leta lite på ebay, finns hur mycket grejjer som helst! Kolla här (Sökte på årsmodell 93 till 93, du kan prova ta bort årsmodellen för å få se fler prylar): http://motors.search.ebay.com/_Car-Truc . indtypeZ22 Du ehöver inte vara rädd för å beställa från ebay i usa, det får jag göra hela tiden när jag köper prylar till min bil. För det första så finns det inte ett skit här i sverige, för det andra så är det grymt mycket dyrare här än där borta. Du kan titta lite på tyska ebay också, dom har rätt mycket också. http://fahrzeugteile.search.ebay.de/Pon . MotorsHP02


finns det inga svenska sidor?


www.stylingkompaniet.se





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka