Bodykit

Håller på och kollar runt på lite bodykit till BMW:n. Var inne på drive´s sida och fick syn på leverantörsregistret, hittade lite intresanta saker. Nån som handlat på någon av dessa firmor och kanske just de här paketen? Biltuning.se- Tarchon bodykit e46, finns endast en tecknad bild. Grounddynamics.com- Diverse huvar och spoiler http://www.streetperformance-butik.se/S . E462_13166 Har du bilder med nån av dessa monterat på din bil så hojta till.



Svar på inlägget: Bodykit



Underlättar det hela ganska mkt!!


tjena Wassen_ hoppas det inte gör något att jag lånar din tråd! letar åxå efter kjolpaket / bodykit till min 205 gti då föra ägaren hade den som busbil i skogen & kört sönder front och bakspoilern så de e jätte kassa tänkte att jag då skulle kosta på mej ett kjolpaket. någon som vet något snyggt eller någon sida då jag möjligt viss kan hitta något! tack på för hand!


Jag letar oxå effter Kjolpaket till min Honda Civic -89 någon som vet någon site som man kan hitta på


www.andysautosport.com www.speedart.se Sen finns ju Realcar och Dalhems





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka