kjolpaket till min audi?

Jag har letat lite men det är juh så förbannat dyrt att köpa ett kjolpaket ingen som vet om något begagnat? någon som vet typ ett rieger?



Svar på inlägget: kjolpaket till min audi?



Visst är det dyrt. Men å andra sidan.. man får ju det man betalar för. Vad är du ute efter? Snygg styling som ser bra ut eller vilken styling som helst bara det är styling skitsamma skicket? Det först nämnda är Rieger från återförsäljare. Det andra kan vara vilket begagnat (skit) som helst... Lycka till iallafall.


ja jag vill ha bra passform. det är nr 1 sen så ska det altså se bra ut helt enkelt. vart ska man vända sig ?


Jag köpte mina grejer från MH Styling och Dalhems.


de finnt hur mycket som hälst. de ja köpte i tron om att de skulle vara rieger va ju inte så bra passform på. delade bakdelen i 4 delar för att få den att passa fint. och sidotjolarna va helt fel på alla sätt och vist. dom kan du få köpa av mig om du vill. ja hittade mitt på blockt i allafall. //hansson





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka