Nån som har handlat eller känner nån som har handlat på www.speedart.se

Såg att de va väldigt billigt me styling delar men undrar mest om passformen är bra på grejjerna men man får aldrig tag i dem ju, skickat massa mejl men ingen svarat!



Svar på inlägget: Nån som har handlat eller känner nån som har handlat på www.speedart.se



Har inte handlat där och skulle inte göra det heller. Att inte svara på mail, trots flera försök är en stor varningsflagga. Inget telefonnummer finns, ingen kontaktinformation överhuvud taget förutom en ynka mailadress som ingen svarar på. Dessutom kan man inte ens ha en ordentlig hemsida. Ser ju amatörmässig ut samtidigt som du inte ens kan handla online utan måste maila en order. Så om jag vore du, beställ inte där!


Mailat dem med men inget svar =/


nää eller hur, knns inte som den mest seriösa sidan direkt, men de va bra billigt annars, men passformen lär ju vara världssämst också!


speedart.se är redan avhandlat i http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=28714 Läs där för olika uppfattningar om sajten.


Ska nog "testa" sidan sen


Provade också mejla dem men inget svar :S


ja jag har... kolla in min rieger rs4 kittat.... 100% passform, men dyrt som fan... lycka till mvh.


jag har då mailat och fått BARA trevliga svar och dom har då varit hjälpsamma åt mig, det kan också vara mycket då som jag fattat det att de är ett nystartat företag finns en tråd om detta företag som en postade... bara läsa = possetiva grejjer


Er det noen som har gode erfaringer med ChipCenter i Vexsjø?? Kjøpte et sett H&R senkesettfjærer i 2003 til min Saab 900 Turbo og var en fornøyd bruker frem til i år. Da viste det seg at en fjær fremme og en fjær bak hadde brekt på flere steder på grunn av rust. Jeg klaget på levetiden og fikk bekreftet at dette var en garantisak. Det var i Juni 2006. Siden har det vært flere email frem og tilbake med lovnader om at fjærene kommer snart. Nå har vi begynt på 2007 og enda har ingenting skjedd! Nå svarer de ikke på email fra meg heller.. Dette til orientering om noen tenker å handle med ChipCenter.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka