Import av fälgar (Tips på fälgar till 200sx s13)

Söker sidor för importering av extrema fälgar till japanska bilar. ex nissan 200sx s13 -92. Tack på förhand. Mvh Daniel. Söker även tips till sidor med shyssta fälgar med däck till rimligt pris. Fälgarna ska vara till 200sx s13 -92.



Svar på inlägget: Import av fälgar (Tips på fälgar till 200sx s13)



Ingen som vet om en bra sida?


www.rarerims.co.uk om du e ute efter Rota


Finns massa sidor i USA? Har tyvärr ingen på rak arm.. mina favoriter försvann häromveckan i en formatering. Men sökl bara på nån fälg så kommer de upp!


http://www.ultralitewheels.co.uk/ http://www.showoffimports.nl/ Att importera fälgar från USA är ju rätt så dyrt, frakten går väl på ca 1000:- per fälg kan jag tänka mig.. Och tull är inte heller så kul.. Båda sidorna jag länkade till är ganska nära sverige så det blir nog inte så fasligt dyrt


Innom EU slipper man ju både tull och moms också. Gör massor på slutnotan.


www.1010tires.com www.bigwheels.net http://customwheel.com


Söker tips på fälgar till 200sx. Det ska vara brett och stort. Helst bred fälgbana.. Till rimligt pris.. med däck oxå...


Ingen som vet om några snygga fälgar till 200sx ?


VOLK TE-37 tycker jag är grymt snygga på en 200sx





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka