Fluff päls röd sökes

skulle behöva ha hjälp att hitta några affärer som säljer Fluff päls som man kan sätta i bilen. skicka några hemsidor eller nåt om du/ni vet. Godjul och gott nytt år



Svar på inlägget: Fluff päls röd sökes



Vänd dig till valfri tygaffär. Ibland kan panduro hobby även ha!


Nån hemsida ni vet man kan köpa fluff päls till bilen?


ingen aning men de ska finnas på de flesta tyg affärer


tror inte de finns nån affär me "enbart fluffpäls te bilen" ;P


Jag köpte sånt tyg som jag skulle ha till en grej till mina hästar(men det är ju så tråkigt å sy...). Det var rött och några cm lurv. Det hittade jag i en vanlig tygaffär.


PanduroHobby har i olika färger och ibland har dom med olika flufflängd också. Testade just deras websida men den funkade ej.. finns lite varstans i landet.


köpte sånt till min dator för några år sen fast rosa. kostade ca 80kr/m och finns i vanliga tyg affärer.


Furulunds: http://www.furulundsmodetyger.se/ (tyvärr har postorder upphört, men de har ENORMT utbud om du inte har jättelångt till Västerås eller Borås!!!) Stoff och Stil:http://www.stoffochstil.se/ Jotex:http://www.jotex.se/butik/default.asp Panduro: http://www.pandurohobby.se/menu/MenuServlet Slöjddetaljer:http://www.slojddetaljer.se/ Hittar du det inte i sortimentet så ring och fråga, de brukar kunna tipsa. Och glöm inte de lokala tygförsäljarna, har en helskum "tyglada" mitt i skogen strax bortanför där jag bor där de brukar ha det mesta från snygga garnintyger till klart skumma 70-talsluddiga odefinierbara textilier....





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka