Kostnad för själva lacken?

Hej. tänkte lacka om front och motorhuv på min 325:a, någon som vet ca pris för lacken i sig, utförandet går att fixa billigt hos en kompis. Lacken ska va den som är på min bil nu, typ diamantsvart. Tack på förhand //Adam



Svar på inlägget: Kostnad för själva lacken?



åk till en lackfirma och fråga hur mycket som går åt samt vad materialet kostar, samt kolla vad de skulle ta för att göra det. åk till en firma som blandar lack tex meca och fråga vad lacken kostar med allt vad som behövs, jämför och ta beslutet..


när jag gjorde en hellack själv kostade 3 liter färg, 2 liter grund, massa förtunning och några klisterdukar 4000.


jag lackade nyss min front på firma dom tog 2000:- + 500:- moms för slipning grundning lackning å ja allt;) men om man lämnar in fler grejer på e å samma gång sa han att det blir billigare destu mer du lämnar in .. asså du kanske får betala 3000:- för ditt slipar du ner rätt mkt själv så dom bara slippar det jämt å fint sen så kanske du kan spara in några 100 lapar där;)!! det bästa e å ringa ner till någon lackfirma å fråga å beskriva vilket skick dina grejer är i lr köra och visa upp det;)!!





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka