fälgreparation

Min framfälg på bilen råkade för en liten skrapmärke vid kanten. Nu behövs det en lilla reparation innan våren kommer igång. Var kan man lämna in fälgen? Nån som vet bra ställe i Sthlm?



Svar på inlägget: fälgreparation



åk till närmsta däck/fälg firma så kan dom hjälpa dig.. antingen kan dom fixa fälgen lr så skickar dom iväg den åt dej... vet inte hur dyrt det är tyvärr men om du tar reda på pris kan du gärna skicka ett pm te mej å säg vad det kostar=) kul å veta=)


Fälgrikt i Helsingborg fixar det åt dig billigt, finns ett ställei thlm men dom tar avskyvärda priser, så skicka fälgen med buss gods till www.falgrikt.se tror jag betala 300kr för att skicka ner 2 fälgar o samma tillbaka. Han kan borra om bultmått, och laga kanstötningar och skeva fälgar. Haft med han o göra 2ggr, han är profffs. Han som startade Fälgfixarn i Helsingborg också.


www.popthehood.se lagar oxå om jag inte missminner mig..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka