Kjolpaket till s60 ? ge tips!!!

tjänna, jag undrar vart man kan hitta bästa pris och olika modeller av kjolpaket till min s60 ? tack



Svar på inlägget: Kjolpaket till s60 ? ge tips!!!



Det finnspå bilia volvo orginal kjolpaket då får man kjolpaketet, plus vinge, plus lackning för 15 tusen, sen finns de dyrare grejer tex evolve då köper man typ bara sidokjolarna för 7500. De finns billigare paket oxo speedart har kjolpaket rätt så billigt, fast vet inte hur bra det är. Lycka till


Volvos egna kjolpaket är det snyggaste enligt mitt tycke. Nu är det tyvärr lite dyrare än så. Du får sidorna, fronten och baken för runt 12 000. Köper du sen till vingen så hamnar det på ca 15 000. Men då ingår ingen lack.


Håller med Tega att volvo har det snyggaste kjolpaketet! En kompis köpte evlolve kittet runt om till sin t5:a och det var något skamligt dålig kvalité på plasten, helt mjuk och så inte noga med det, passfomen var rena skiten rättare sagt! Så för de summorna som evolve kostar så köper jag och rekomenderar jag hellre volvos originalkjolpaket ist för evolve!


Här är ett hett tips: www.stylingfabriken.se Snyggt, bra passform och vettigt pris. Mvh


säger bara en sak ! och det är EVOLVE !


angående stylingsfabriken så tycker jag om de hade oxå en vinge i de priset skulle allt sitta grymt trots allt om man tänker efter de blir nästan lika dyrt som evolve paketet de ja inte tycker om med deras paket alltså stylingsfabriken är bakkjolen men man vet aldrig på en svart bil hur de blir brukar alltid bli fint på de man gör men fixa till priserna o gör ett paket prin med grillen oxå för annars ser man sakerna rätt så billiga med de uppnår utan en vinge o med r grill ca 16 lappar sätt dit en vinge oxå på 3 tusen vi är uppe på 19 lappar 3 lappar till så får man evolve paketet


challengepaketet är ju klart snyggare än evolve tycker jag! säkert mer prisvärt också!


Kolla länkarna i min Blogg: http://www.garaget.org/mypage/blog.php? . ;post=1474 //Sam The Man


Volvos original kjolpaket e de snyggaste!!!





Köp Volvos egna som de har till sina "sport" pkt?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka