dammkorn i lacken ??

tjena Jag har precis fåttt tillbaka bilen från lackeringen och det e små dammkorn i lacken vad ska man göra åt det? han jag snakcade me sa att man skulle slipa ner hela bilen me 1200 våtslip å sen bara polera, men jag e inte så säker känns inte rätt å börja slipa på bilen igen! finns det nått annat sätt man kan jämna ut lacken med?



Svar på inlägget: dammkorn i lacken ??



Åk tillbaka till dem, man lämnar inte in bilen på lackning, betalar en massa pengar sen är man inte nöjd när man får tillbaka den.


Jga är en lackerings praktikant.. och det lackeraren sa till dig sämmer helt riktigt.. du ska ju inte slipa ner bilen helt igen.. bara lite på ytan.. men förstår hur du känner dig.. Men om du har betalat för lacken så ska den vara bra från början. då får du åka tillbaka till lackeringen och klaga.. för det ska vara bra och du ska inte behöva jobba på lacken när de har lackat den.. Hoppas de blir bra Mvh kimpa


Är det metallic kan du väl bara slipa ner och klarlacka och sedan polera så ska det blir rent och snyggt! Men som ovanstående personer sagt, om du lämnat in bilen på firma och betala för det så är det dom som är skyldig att fixa detta!


tack för alla svaren! jo problemet är väll det att det är gjort svart, å jag själv e inte nån hejare på lack.. så jag överväger att lämna in den på nån firma å se om dom kan fixa det. Men det beror ju helt på vad det kostar, jag kan tänka mig att det lätt skenar iväg! är det nån som tror sig veta ungefär vad det skulle kunna kosta att fixa?


sitter i samma båt men lackerarna hade pollerat bilen med svinto typ ser för jävligt ut


har varit med om samma sak med dam å fel lackering sen ett litet svart jobb.. Jag skaffade mig en luftdriven slipmaskin från biltema och 2800 vattenpapper å slipade skärmen med de, tog sen å köpte ett pollersett från CLAS OHLSON! och polerade med autosol sen lite avfettning efter de å sen riktigt bilvax. Lacken ser bra ut nu och är damfri men fel lackeringen på listen går ju inte å göra något åt så länge jag inte lämnar in bilen igen å den jävla idioten lämnar jag inte bilen till igen den saken är jävligt klar, satte i en orginal dämpare i ena fjäderbent istället för en ny H&R som de skulle vara enligt försäkrings snubben.. de har man märkt nu när man plockat isönder bilen igen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka