asiatiska märken, stylingshoppar i asien?

Altså jag har så funderat och sökt men jag har aldrig lyckas hitta några styling sidor från asien på typ asiatiska märken, man tycker ju det borde vimla av kjoltillvärkare till typ honda i japan men hur hittar jag de sidorna, måste ju finnas hur snygga modeller som helst hittar bara sidor från eu och us.



Svar på inlägget: asiatiska märken, stylingshoppar i asien?



pröva japanska sidor..


Japp..och lycka till med språket!


Här, det ska vara en översättare fårn Engelska - Japanska http://www.nagae-shunichi.com/index_e.html kan ju vara nå att börja med och ett tips till är att japans toppdomän är .jp sen verkar firmorna där använda co.jp ex. http://www.honda.co.jp/ men som sagt lycka till med språket hahaha


prova denna sidan. mycket bra. http://www.takakaira.com/


finns ju många tyska sidor som är på engelska, man behöver inte alltid kunna språket, engelska brukar räcka och de största sidorna brukar vara 2 språkiga.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka