Färgförslag till fälgar....

Ska lacka mina 17`s fälgar, men kan inte bestämma mig för vilken färg. Dom ska sitta på en svart Nissan Primera Gt -92, kom gärna me förslag.....



Svar på inlägget: Färgförslag till fälgar....



Impreza Gul/guld


Låter snyggt, e lite inne på mörk lila, nästan svarta. Hur tycker du/ni d låter?


Vita fälgar skulle va jävligt snyggt, bara på grund av att det kommer se anurlunda ut.


själv tycker jag att det är de fulaste man kan göra har sett det på en bil och det såg ut som ve och fan, varför inte gun metall isf (möööörk antracit nästan svart)? eller guld färgade ? alternativt vita... ngt liknande som dessa skulle jag satsa på:


personligen tycker jag att om man ska ha svarta/mörkgråa fälgar så bör man ha en chromad fälgbana/kant på dem... annars ser de mest ut som svarta plåtfälgar. de liksom smälter ihop med däcken så det syns inte hur stora de är... har själv mörkgråa vinterfälgar i 17 tum men de ska absolut lackas om bara jag får tid nån gång. hellre vitt än svart iaf


titan grå är oxå rätt läckert..


Håller med där, eller nån annan grå nyans blir nog snyggast med, alternativt svarta fälgar med grå eller kromad kant. Nån annan färg kan kanske funka, men det beror på vad du har för andra färger på och i bilen (färgen måste passa in i heleheten)


Om du vill synas så ska du ta en ganska ljus färg på fälgarna, om inte så tar du en mörk.. till en svart bil hade jag själv tagit babyblå met men det är jag de, nu lånar jag tråden om det är okej lite grann? En Gul Nissan 200sx s13 me gråa fälgar, skulle vilja lacka om dom vart eftersom men vet inte vilken färg.. en del har sagt svart, men jag skulle vilja ha typ lila met, kanske blir ganska skrikigt... men ja vet inte, kom me förslag..


Guld eller vita, vad är det för märke på fälgarna du har ? Hur många ekrar? Fälgbana eller inte?





vita är det snyggaste man kan ha på en svart bil


Exakt


Vita fälgar är snyggast "overall" ^^





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka