Bodykit

Jag har en alpinvit bmw 316 så om ja ska köpa bodykit vad kan de kosta och lacka? Eller behövs de lackas? de e ju vitt när man får de:)



Svar på inlägget: Bodykit



hehe de är inte vit utan gråvit. den kmr som grundmålad så du måste provmontera de o slippa för att få ditt de med maximal precition.. kolla hur jag gjorde..


Vad Bodykitet kostar beror ju varifrån du köper det. Det kan kossta allt ifrån 5000-12000 sen att lacka det beror ju också på var du lackar det och hur mycket du ska göra själv. Lackar du och spacklar och slippar det själv så kostar det ju inte så mkt med lackningen. Här har du Ett kjolpaket för 8000 http://www.biltuning.se/shop/index.php? . th=176_406 Och så kanske det kostar ca 2000kr att lacka det själv och om du lämnar in det så kostar det väl ungefär 5-6000 kr. Så det kan kosta allt emellan 10000-16000 kr





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka