Solfilmsmontörer i Västmanland

Som rubriken säger, jag letar efter en bra solfilmsmontör i Västmanland. Letade lite i andra trådar, men alla handlar om vilken solfilm man ska ha eller om hur man fixar det själv. Jag vill inte fixa det själv Bor i Köping men har nära till både Västerås och Örebro. Om man hittar någon riktigt bra så kan jag tänka mig att åka lite längre.. Någon som har någon att rekommendera så blir jag glad Inget snack om solar plexius (eller vad det nu heter), det vill jag inte ha i min bil. Inte heller någon om att jag kan montera själv. Jag tänker låta proffs göra jobbet om jag vill ha solfilm, och jag vill ha det bra gjort.



Svar på inlägget: Solfilmsmontörer i Västmanland



Jag har en jätteduktig person att rekommendera i Eskilstuna som kör med produkter som bara proffsen använder ... Om du är intresserad, skicka mig ett PM med info om bil, vilka rutor, vad för typ/hur mörk solfilm du tänkt dig mm


Tidy Center i västerås kan du prova med dom jobbade iaf med det förut och var BRA och använde endast bra/dyra filmer. http://www.tidycenter.se


Det kanske kan vara nåt... Har du fått nåt gjort av dom innan? Ligger dom relativt bra till prismässigt också? Ska väl ta och ringa dom och fråga lite, dom borde nog veta bäst Tack för tipset!


Pratar vi om någon som har en firma här eller är det svartjobb? Bara det blir bra gjort så behöver det inte vara en firma som gör det, men vill gärna ha lite säkerhet, om du vet vad jag menar..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka