Bilklädslar med drakar på, var finns dom?

Var finns det fina bilklädslar har sett i ngn bil att det finns bilklädsel med en drake mitt i ryggstödet. Var köper man dessa? letat som f*n men hittar bara "morfars-stuk" på bilklädslarna. Hjälp mig snälla att hitta dessa bilklädslar eller andra coola sådana. Trött på dessa fula originalklädsel som finns i bilen.



Svar på inlägget: Bilklädslar med drakar på, var finns dom?



Finns på OK/Q8 har jag sett iaf.. :b


MeKoNoMeN


Även Micro har dom


Meca har också runt 500 för ett komplett set har jag för mig...


Där är min köpt! finns bilder på mitt garaget


Ja har såna svarta..köpte dom på HCJ bil i Göteborg..


Finns lite överallt, bl.a. på mekonomen! Finns väl i röd, blå och grå! (Rätta mig om jag har fel) Ska själv inhandla mig ett set, riktigt snygga om man jämnför med biltemas överdragsklädsel men detta settet med drakar kostar 350 spänn mer, så smakar det så kostar de!


finns även då och då på LIDL


Kvalitetskänslan är enorm





Vart finns det kvalitetskänsla på billiga överdragsklädslar? Är det inte bättre att göra ordentligt från början och sy eget eller lämna bort och få ett FINT motiv istället för allround som ser ut som en påse **** ?





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka