Vad ska jag tvätta med mellan lack lagren??

Har kollat runt lite på forumet men inte hittat nått bra om den saken. Vad ska jag tvätta med mellan slipningarna och lacklagren? Först slipningen är primern och den tål inte tiner men sen kommer vanlig solid färg och sen klarlack.



Svar på inlägget: Vad ska jag tvätta med mellan lack lagren??



Lite småbrådis så skriv allt vad ni tror vad som hällst typ.....


Vi brukar köra med nåt som heter "spirit wipe" på jobbet. Silicon-inferner går också bra (en typ av lacknafta fast lite snällare mot tidigare färger, löser alltså inte upp något gammalt) En klibbduk kan också rekomenderas att torka med efter tvättningen för att få bort de mindre dammpartiklarna.


sånt använder vi oxå på min praktikplats.. jag rekomenderar båda metoderna.. åk till ett företag där de säljer sånna saker som har göra med lack.. tex; upplandsbilfärg lr någonstanns i närheten.. lr så kan du ju alltid besöka ett företag. hare\\ kimpan


jepp håller emd dom andra.. Åk till någon som säljer lack produkter eller någon alckerare som e snäll å kolla va dom kan fixa åt dig. alla har ju olika material. Men mellan den solida färgen och klarlacken bör du inte torka eller tvätta, då förstör du vidhäftningen på basfärgen.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka