Vilket xeonljus ska man ha till en saab 9-3?

Har kollat mig runt nu och känner att det är dags att byta till Xeonljus. (Detta ska sitta på en saab 9-3 2.0T år 01) Det finns ju självklart en massa frågor som man vill ha svar på då man ska köpa detta kit. Jag undrar vad man ska köpa för kit som inte kostar allt för mycket men som självklart håller för pengen man lägger ut? Och vilket kit ska man köpa? Jag har kollat lite på sidan www.tilbilen.se och då kollat på xeonljus med 6000K. Är det okey? Om man kopplar in Xeonljus för halvljus, hur funkar det då med helljuset, är det då fortfarnade orginal eller vad blir det för färg? (kollar på blånyans) Som ni märker så finns det ju en del frågor man vill ha svar på. Det kommer nog fler på vägen efter ett tag. Men om någon vet något om hur detta funkar och som har kopplat in xeon på sin bil får väldigt gärna komma med förslag och ideer. Tack på förhand!



Svar på inlägget: Vilket xeonljus ska man ha till en saab 9-3?



Finns ju lampor som lyser som xenon, www.nordicxenon.se jag har köpt mina där, är jätte nöjd !


Tjena! Att koppla in xenon är inga problem det följer med manual och allt. Tar ungefär 30-50 min beroende på hur bra utrymme du har bakom lamphusen. 6000 K lyser mera blått och har inte lika mycket ljus som 4300 k. Har själv 4300 k och tycker det lyser lagom blått. Så jag tycker du ska köra på 4300 k om du inte vill ha allt för blått ljus. Enligt vad jag har kollat upp så har du H4 lampa och då köper du endast en lampa en så kallad bi lampa ( För både hel och halvljus). Kittet kostar lite mer än vanliga men då behöver du bara en lampa för hel och halv. Och denna lampa lyser likadant i hel som halvljust om jag inte minns helt fel. Bra kitt hittar du på:www.xenonkungen.se www.nordicxenon.se http://www.mercedesshopen.com/ Har själv xenonkungens kitt och jag är helnöjd . Bilder på xenonen finns på mitt garage. //Krulla





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka