Kan detta vara möjligt?

Hej mejlade en volvo firma för ngn dag sen och undrade vad de skulle ta för en nytillverkning av tex 850 t5r klädsel eller 850R klädsel eller en s70R klädsel alltså fram stolar och baksäte och när jag får svar på min mejl står det att en uppsättning av "en" av dessa inredningar skulle gå på 70000:- avrundat neråt. typ 25000 kr st per framstol och 20000 för baksätet är detta rimligt?



Svar på inlägget: Kan detta vara möjligt?



klart det är när det inte görs på löpande band längre..


detta kan nog vara rimligt!! skulle köpa dörrsidor te 740:in å ja skulle få ge 918 kr st för dem!


Vänd dig till en tapetserare som specialiserat sig på bilklädsel. /Göran


ONE STOP SHOP i Göteborg e riktigt duktiga på sånt arbete..


klädslen till 850R är svår att få tag på ny av VOLVO därför priset. Avtalet och sammarbetet mellan firman som tillverka klädlarna och volvo har avbryts pga något, kommer ej ihåg vad. men volvo har inga mallar till klädselen och ingen aning om var skinnet kommer ifrån utan får snält fråga den gamla leverantören när ett nytt säte skall tillverkas. därav priset kanske.


okey tack


Köp överdragsklädsel istället, kostar bara hälften av Volvos sjuka originalpris men kan sitta lika snyggt. www.artex.se tex, gör skräddarsydda.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka