20"s fälgar på Eclipse 3G

Tänkte byta ut mina 18"are till 20" (och svaret är nej till er som säger: FÖR STORT, 19 SKA DET VAAAAA. har bestämt mig för 20") Har sökt på många forum och sidor efter info om 20"are på Eclipse 3G, men har inte kommit fram till nåt bra svar vad som kan passa. har dock sett flera 3G eclipsar med 20"are på. Vilken ET och Bredd kan man ha på en 3g clip utan att det ska ta i någonstans ? Även storlek på sulor? Bredden är jag lite fundersam över vad som kan gå, ju bredare desto bättre, då jag ska bredda bilen med x antal centimeter vilket jag ska ha spacers till, så ju längre fälgen kommer ut desto mindre spacers får jag ta VÄLDIGT tacksam för svar! /sEAMP



Svar på inlägget: 20"s fälgar på Eclipse 3G



Jag säger som jag säger till mina polare: Lagom? I HELVETE HELLER! De ska va näst intill överdrivet! Det blir nog fett me 20"!! De e ju en asfin bil. Kolla gärna min och kom med förslag på styling..





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka