lack till bil !

vad kan de kosta att lämmna in bilen på lack ? jag ska laxka 240 in med tjolar ?



Svar på inlägget: lack till bil !



förstår inte din fråga då stavningen avviker väldigt mycket från det normala. Men jag gör ett försök att tyda din skrift. Om hela bilen ska lackas kostar det allt mellan 15-30 000 beroende på underarbete, men menar du bara kjolarna kostar det ca 2000-6000 ungefär.


jag tror han menar bilen + sidokjolarna.. kan nog bli dyrt det kalaset


Ta inte illa upp men detta är en av dem dummaste frågorna som dyker upp på bil relaterade forum. Du kommer att få priser från mellan 5000:- och 100000:- beroende på VEM som ska göra det, VART det ska göras, exakt HUR det ska göras, NÄR det ska göras osv. Med kvitto eller utan? Ska hela bilen målas eller är det bara utvändigt? Vilken färg hade du tänkt? Hur mycket hade du tänkt förbereda själv? Ingenting? Allting utom lackering? osv... Åk och besök lite firmor i närheten som sysslar med lackering så kommer du att få dem bästa svaren. Kjolar stavas med KJ... inte med TJ..


ja håller med Youngblood håller på och läser till bil lackerare.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka