Vad göra med audi 80?

Jag har nu köpt en ny bil, audi 80. Vill göra nått med den men jag har inte den blekaste aning om vad, har ni några förslag? Det är altså en audi 80 med 2,0E motor, silvermetallic. Tacksam för svar



Svar på inlägget: Vad göra med audi 80?



Grattis till ny bil! :-) Ett enkelt sätt att hotta upp bilen på är ju att kränga på ett par schyssta fälgar. Du behöver ju inte köpa svindyra så har du ju råd att satsa på andra grejer också. Ett tips är att gå in på www.stop1.se och se om du hittar nått eller också kolla runt på Blocket där det finns massa tips. Eller kolla på http://www.blocket.se/li?ca=11_s&id=16005 Lycka till med stylingen!


Tackat Tackar. men jag fick med ett par snygga fäljar faktiskt, orginal audi vad de nu var, dom passar min smak helt okej Tack för förslaget ändå! Fler förslag ?


Sänkning? Kjolpaket osv? Vilken årsmodell är det?


Det är en 94a, sänkning? Hur farligt är det för bilen och det där? Kjolpaket har jag också funderat på, men finns det typ färdigbyggda som bara är att sätta på eller?


Du får väl en stötigare bil oftast, spec om du kapar fjädrarna men det ser oftast bättre ut (behöver dock inte göra det) och den ligger "kvar" på vägen bättre, sen har jag ingen aning om ev bieffekter av en sänkning på en Audi 80, den jag hade för länge sen var ifrån 86 så då sket vi hur det det vart, vi bara sänkte har ingen aning om hur det ser ut på marknaden för nyare audi 80, kolla på något audiforum så får du nog svar på vart det kan tänkas finnas kjolar och hur lätta dom är att få på.


Om du verkligen vill styla den o göra den snygg då skulle jag lacka om den, vita blinkers runt om, sänka den, tona rutorna. inge kjolpaket o sånt kraffs, passas inte din bil riktigt tycker jag, snyggare me ett cleant stuk än att styla en "Vardags bil" men det är ju bara va ja tycker! sen kan du ju smälla in ett snyggt stereobygge o kanske ett par sportstolar:) finns hur mång möjligheter som helst, bara ekonomin som stoppar! men kom ihåg, att trimma en sugis kostar MYCKET! så gå hellre på styling.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka