http://www.speedart.se/

hittade på den här sidan http://www.speedart.se/ tyckte det var väldigt!!!! bra priser men dom har inte satt nått telefon nummer eller adress så det verkar inte vara så seriöst.. nån som beställt därifrån ?



Svar på inlägget: http://www.speedart.se/



Dom skickade ett mail till mig bara så där.. Visste inte vilka det var eller varför de skickat till mig.. Men jag var inne på deras sida.. Det står att de håller på att bygga upp sidan.. så jag vet inte om man ska vänta att beställa tills de har fått till den lite.. Jag kollade lite på deras fälgar bara... Det var inte mycket att ha.. såå fula.. om jag får säga vad jag tycker.. men men.. Den är inom uppgradering sa de på det mailet jag fick.. Återstår att se ! MVH Jonas


Tror inte de har köpt delar av den killen sen tidigare och så verkar riktigt okey.. han har iaf fixat schyssta delar han säljer!


hur är kvaliten på grejjerna då? vore kul å höra om fler har beställt nått därifrån. jag e lite sugen på en vinge, dock vet jag inte om de kmr passa på min bil. men jag tycker som andra att man ska skirva ut adress och telefonnummer om man är seriös.


Jag har beställt kit #026 till Nissan 200sx S14 nu, så de är sånt man märker .. Kittet kostade dock inte så lite som de stod .. de ska gå på 5995:- + 500:- frakt så de verkar seriöst!


har hört att sidan ska vara riktig faktiskt, en som ja känner som har handlat därifrån


Alltså det är konstigt tycker jag med.. Först så tyckte jag det stod speedParts... men ikke.. så nää har inte varit inne på sidan innan dess.. Men som många säger.. det är väll bara att vänta lite då de har fått ordning på sidan.. man vet ju ändå inte.


Nu måste jag nog reda ut lite här. Ser att det finns mycket funderingar runt vårat företag SpeedArt. Vi är ett seriöst företag som är "bredare" än våra flesta konkurrenter. Vi inte bara säljer styling/tuning utan kommer även tävla inom bilracing där vi har ett förflutet inom formel bilsracing bl.a. Nästa år ställer vi upp i Europa serien i Porsche Carrera Cup, en bil i Ginetta Cup i Sverige, en formelbilsklass (ej klart vilken) samt Drifting serien i Sverige. Så ser det ut just nu på tävlingssidan. När det gäller styling/tuning som antagligen är det som det pratas mest om här skall vi också göra ett seriöst försök att slå oss in på marknaden. Ett första led i att etablera oss är att ha så låga priser som det bara går, vilket vi redan märkt mest skapar misstro hos er konsumenter, istället för att ta till er det och tjäna lite pengar. Och som någon skrev att han har beställt #026 från våran hemsida så kan jag bara säga att det blivit ett litet missförstånd. #026 kostar det som det står på hemsidan, inget annat! Har du beställt ett kit för 5995:- så är det ett helt annat, vilket du borde fått bilder på... Alltså, priserna som står på hemsidan är de som gäller, ett tag till. En liten prisökning kommer att ske, men vi kommer fortfarande vara billiga. Någon som har något emot det så går det bra att betala mer... Vi har även köpt 5000kvm mark intill E4:an nära Mantorp Park där vi kommer bygga en stor butik, ha bilar till försäljning samt ett litet "hak" där ni kan komma in och bara umgås med oss SERIÖSA bilfantaster. Hoppas vi har rett ut en del frågetecken nu, samt att ni sprider vårt budskap vidare, racing är kul, och skall så förbli. Vi satsar lite väl mycket för att det skulle vara ett "bluff företag" Mvh SpeedArt Team


Jag har varit i kontakt med killarna på speedart och tycker att dom har varit jätte trevliga, Tycker bara att det är trevligt att dom kan hålla så låga priser:) //Johan www.ontheedge.nu


så länge det inte är förskottsbetalning som gäller så kan man ju beställa grejer därifrån.. är bra sugen på vissa av delarna till min rx7, ska nog beställa bak och sidokjolar så fort jag har pengar till det!





verkar ju billigt som fan


speedart23, härliga priser... synd att ni inte hade något bodykit till passat 3b, kanske något som kommer i framtiden?


Lite pinsamt att man har kollat på ett par av fälgarna därifrån för att sätta på slk:n då


äh..! det fanns väl lite fina fälgar där, smaken är som baken....


Tycker många av fälgarna såg bra ut. Verkar annars se ut som ett bra företag, jag hoppas de säljer till Finland också ifall man blir sugen på nåt


Hejsan, kul att ni tycker om våra produkter. Det kommer hela tiden att komma in nytt. När det gäller fälgar så kommer vi att få in från HKS, BuddyClub, Blitz etc. Vill passa på och sägat att vi just nu letar efter seriösa Återförsäljare i hela norden. Om det är någon som läser detta så går det bra att kontakta oss, eller om de som läser detta vill föra det vidare till folk ni känner som har butiker. Mvh http://www.speedart.se


ooo vilka priser ni har på kjol packet! är det bra pass form på dom ? och tar det lång tid att bestäla


Fan va grymt! S13 - S15 !!! haha, fan va sugen man blir! Finns typ 2-3 st S15 i sverige. Priserna va ju inte heller dåliga. Men hur kan ni ha så låga priser? Ett exakt likadant bodykit kostar typ dubbelt på realcar, dalhems m.m.


tack för svaret! man blir lite misstänksam när det är så billig:) kommer köpa mkt saker av er i framtiden!


tack gode gud för speedart! äntligen hittat ett fint body-kit till ett jäklans bra pris till min mazda 626!! väntar bara på lönen nu : )





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka