Lack på min amazon

Jag ska lack min amazon men jag kan inte bestämma mig för hur det ska se ut eller vilken lack jag ska välja. Någon som är bra på Photoshop och kan ge mig några tips? Funderar på att ha över delen svart och under delen grön, men jag kan inte photoshop så lite hjälp hade inte suttit fel.



Svar på inlägget: Lack på min amazon



Ingen som har några tips eller kan photoshop?


Hur lägger jag in bilden då?


Det liknar en jag hade för en herrans massa år sen och den var riktigt knallgul.. så mitt tips är asså riktigt jedra knallgul.


Jag har alltid velat ha en Amazon i British racing green


om det ska passa i tidepoken så är ju scallops ett tips länk till bild jag hitta på google http://www.minirods.com/art/go_karts/pic3.jpg


de är sjysst sen ett L88 scoop på de så


Jag tycker iaf mattsvart med lite dekalet på trösklarna


Jag tycker inte man ska välja mattsvart eftersom det har blivit alltför vanliga och tråkigt. Kör på lite gammal hot rod stil med scallops som någon sa, tror det skulle bli grymmt.


Tack för tippsen Om jag ska ha scallops så blir nog bilen matt eller blank svart. Typiskt hot rod stuk. Flammor är allt för vanligt... Som den är lackad nu så kommer folk som sett den ihåg den och det är ju alltid roligt Men jag har tröttnat på hur den ser ut nu... Men jag tycker det är fräckt med det gröna så jag funderar på att ha med grönt någonstans på bilen. Fler tips kanske





Hulken kanske han e ju grön


Ingen mer som kan photoshop? Enklare att se hur olika lacker ser ut på min egen bil





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka