Stylingföretag i malmö?

Finns det ens några sådana? Hade gärna velat kolla på sakerna innan jag köper de. Orkar inte skicka tillbaka t.ex kjolpaket ifall de är knäckta eller något.



Svar på inlägget: Stylingföretag i malmö?



redrumperformance är bra o nog den enda vad jag vet. sjysst o bra personal


jo redrum finns men dem har ju inga direkt lager likandes så man kan titta på sakerna livé innan man köper dem.


Pop The Hood http://www.popthehood.se/


Pop The Hood har om möjligt ännu mindre lager. Oavsett vilken du väljer så lär du inte ha några problem ifall någonting är sönder vid leverans om du köper det från någon av dessa butiker. Pop The Hood har knepiga öppettider eftersom ägaren har vanligt jobb också, Redrum har öppet som vilken butik som helst. Dejan brukar sitta där inne och vara mycket trevlig, så hälsa på honom vettja.


ja.. satsa på redrum... har dom inte det du söker så kan dom säkert fixa det


www.stylit.se ligger iallafall i Skåne bra grejer och fixar fram det mesta.


dreamcar ligger oxå i skåne


astrevliga


Om det är A4an du ska stayla så satsa på din VAG handlare istället. STCC/S-line front och lite stilrena grejor gör susen på en A4. Allt för många köper kjolpaket som gör att bilen ser ut som skit. Finns ju dom som lyckats också, men dom är lätträknade.





asså , vad har du handlat där da ? du som har stället kanske


Tänkte en oettinger-front, fast enda återförsäljaren jag hittat ligger i norrland nånstans och den kostar 6500:- Men som du sa så tänkte jag även ha STCC-sidor och bakkjol. Lånar din bil chrizz. Och En (R?)S4-grill tillsammans med rieger-ögonlock sen så tänkte jag att jag får va nöjd. (Har redan köpt fälgar, A8-kopior på 18")


Jag åkte till Åmål o köpt mitt packet. ville mer kolla o känna på kvalliten . Jag var nöjd o tog med mig hem kittet. Fick pröjsa 8000 :- men det var det värt, sen res kostnad typ på 800 spänn . Lycka till


Ändrar mig faktiskt till dessa stötfångarna. Audi-original, 5500 för fronten och 3500 för baken.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka