Hur många mätare får man ha i A-stolpen?

Som rubriken lyder, hur många mätare får man ha i a-stolpen? Finns det någon gräns överhuvudtaget? tack för svar! mvh. // Berni



Svar på inlägget: Hur många mätare får man ha i A-stolpen?



nej det gör det inte men oftast behöver man inte mer än tre vad är det mer än olja,volt och laddtryck?


Lamdamätare kanske....


Turbomätare?


han sa ju laddmätare


oljetryck, ampere, bränsletryck, varväknare med shiftlight finns oendlikt med mätare om man vill!! jag har hört att man inte får ha mer än tre extra ett visst avstånd från ratten eller nåt sånt


Borde räcka med max 3st! T ex: Laddtryck, oljetryck och oljetemp! Det skulle jag ha haft i min bil iallafall. Om man har en turbo bil! Annars skulle jag ha: Oljetryck, voltmätare och vaccum mätare om det ej va en turbo bil.. Men det är ju vad jag tycker så!


i en vanlig gatbil räcker det med: laddtryck olje temp men sen kan man ju fylla på med:olje tryck vatten temp volt lamda bränsle m.m.


FÖRLÅT ;P


Jag har dubbla digitala "multimätare" visar ett 20-tal olika värden.





vart har du hört det? har också hört det, men tyvärr efter att jag monterad min a-stolpe.... Vill veta om det stämmer eller inte.


en polare sa nått om besiktningen gnäller!! men jag vet bästa lösningen på det hela ring till sbp och fråga på måndag så har du det ur värden


tack för svaret, det ska jag göra....


Nånting som hade varit jävla coolt att ha är en db mätare


Vad har farbror Berni på gång nu då?? Man lär väl få ha så många mätare man vill ha, så länge de inte skymmer sikten för föraren. Kan vara kul att veta hur det slutar, så jag vet var jag ska montera mina extra mätare.


Bara som rent råd så hade jag haft följande mätare: N/A: Oljetemp (viktigast), oljetryck Turbo: Oljetemp, avgastemp, laddtryck, oljetryck. Egentligen är oljetryck ganska onödigt eftersom du inte hinner reagera förräns det är försent.


jag har; Lambda i hålet för ljusomställaren. Laddtryck, oljetemp, oljetryck och volt i a-stolpen...... det är väl tänkt att avgastemp ska tillkomma också men då ska jag flytta alla mätare någon annanstans..... har inte bestämt vart än..


Jag kör med Oljetemp & Laddtryck`s mätare i min corrado. Ska komplettera med en Oljetryck mätare också. Fast jag har aldrig hört talas om att det skulle finnas nån "gräns" för hur många du får ha.


finns ingen gräns. du får ha 400-500 mätare om du skulle vilja ha det. bara dom inte skymmer sikten. viktigt är väl oljetempen.. laddtryck om det är turbo. lambda är inte helt fel. och som någon sa.. oljetryck.. när den ger utslag är ju redan något kört.. fast kan ju andra sidan hindra att mera saker går sönder även fast man måste riva motorn endå.


det verkar vara oerhört olika det där åkte fast i flygande besikting på mätarna i a-stolpen.. fast då var det att det var vass kant på den "panelen".. suck.. men dom sa inget om antalet mätare





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka