angel-eyes till a3:an ...

så det gäller bara att dom är e-märkta eller ? ? men försämras inte ljusbilden å sånt ? :S blir ju inte som orginal direkt ... ?



Svar på inlägget: angel-eyes till a3:an ...



Ljusbilden försämras inte. Du har klarglasstrålkastare med lins som "samlar" ljuset,


På min Passat blev ljuset klart mycket bättre! Både hel och halvljus. Besiktningen var heller inga problem (mina är E-märkta). Så jag är nöjd helt klart Det negativa jag upplevde var vid monteringen av kontaktdonen som ej har samma uppbyggnad (något smältlim) inuti som original som för mig orsakade glappkontakt och svåranslutet... men jag löste det till sist med att skarva in kontaktdonen ffrån originalstrålkastaren så blev det pålitligare Sen en annan sak med sånna här grejjer är problem med kondens... mina är av fabrikatet FK Automotive. Men jag är alltså nöjd trots allt med dem!


låter ok var köpte du dina ? ? EDIT: verkar vara så att alla är FK ? ?


Fk autmotive är en utländsk firma! Hova.com handlar från dom!


aa vet;) såg nu att FK gjort nästan alla angel-eyes jag kollat på iaf


vad är skillnaden mellan dessa ... AUDI A3 1996-2000 FRONT CHROME HEADLAMPS WITH ANGELEYES A3 95-01 Angel Eyes Krom


Jag tycker ni ska höra med stylingshopen.com De har bara bmw på sidan men vet att de även kan ta hem sådana lysen. Är otroligt mycket billigare är hova


tack för tipset ! har mailat dom nu !





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka