Kan man ha mätarhållare på en nyare Volvo V70 A-stolpe????

Farsan blev så sugen att skaffa lite laddtryck i sin bil efter han såg mitt. Han har en Volvo V70 D5 med årsmodell:06 Så det jag undrar är då om man kan ha intrumenthållare på den bilens A-stolpe? Har hört att airbagen sitter där..sant eller? I sådana fall så undrar jag också var man kan köpa dessa? har även märkt att vissa V70 heter V70 N ... Vad står N:et för? Är det en sådan bil min farsa har eller? //Jonas



Svar på inlägget: Kan man ha mätarhållare på en nyare Volvo V70 A-stolpe????



När det står V70 så menar man den gamla V70 som byggdes mellan 97-00. När det står V70N så menar man den nya V70 som kom 00 och tillvärkas än idag men som kommer läggas ner vecka 19 (tror jag det var). Är osäker om det går att montera en laddtrycksmätare på en diesel.


Tack för det svaret om N.et.. Jag hörde precis att dt inte ska vara några problem att ha laddtrycksmätare i en disel bil...


Varför skulle det inte gå? Turbo som turbo!!


Man ska ju sätta slangen till mätaren efter gasspjället så man får både över och under tryck men det är ju så att det finns ju inget direkt gasspjäll på en diesel men vet du var man kan koppla in sig på insuget så får du gärna säga var.





Tips och trix hur man trimmar och stylar bilen själv

Innan du sätter igång att trimma och styla bilen är det viktigt att du har rätt verktyg, utrustning och utrymme. Kan också vara en fördel att ni är två. Oftast är det bra att rådfråga någon annan. Är du osäker på vad som skall göras, kontakta en bilverkstad!

« Tillbaka